Optima Nova - Super Premium Pet Food

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

ΟΙ ΑΞΙΕΣ
Εδώ και αρκετές δεκαετίες, η εταιρεία Visan παράγει τις τροφές Optima Nova για κατοικίδια. Το 2011 άνοιξε τη μονάδα παραγωγής με την καλύτερη τεχνολογία στην Ευρώπη και διαθέτει τις πιο προηγμένες τεχνικές για την παραγωγή τροφών για τα κατοικίδια.

Το 2011 εγκαινιάστηκε το εργοστάσιο παραγωγής με την υψηλότερη τεχνολογία στην Ευρώπη, με την πιο προηγμένη ανάπτυξη για την παραγωγή τροφών για κατοικίδια ζώα.

ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ:
 • ΠΟΙΟΤΗΤΑ
  Όλοι οι προμηθευτές της είναι επίσημα εγκεκριμένοι και συνεργάζονται μαζί της εδώ και δεκαετίες. Χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά από τοπικούς προμηθευτές.
  Τα φρέσκα ψάρια προέρχονται από τον Ατλαντικό Ωκεανό και τον Βισκαϊκό Κόλπο. Το νωπό κρέας προέρχεται από ζώα που επιλέγονται από τις καλύτερες ισπανικές φάρμες.
  Όλα τα νωπά κρέατα και τα ψάρια που χρησιμοποιεί η εταιρεία προέρχονται από εταιρείες που προμηθεύουν τρόφιμα για κατανάλωση από τον άνθρωπο.

 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  Οι τροφές εξαιρετικής ποιότητας δεν μπορούν να παρασκευαστούν χωρίς τη σωστή κουζίνα. Η εταιρεία διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα που ενσωματώνει το νωπό κρέας (όχι κατεψυγμένο) απευθείας στη διαδικασία παρασκευής.
  Οι κροκέτες ξηραίνονται χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό σύστημα χαμηλής θερμοκρασίας, το οποίο αποφεύγει τη μετουσίωση πολλών θρεπτικών ουσιών που είναι ευαίσθητες σε υψηλές θερμοκρασίες.
  ∆ημιουργεί τα δικά της φυσικά αρώματα δίνοντας στα προϊόντα μια μοναδική, φυσική γεύση.

 • ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ
  Η σειρά Optimanova είναι ιδανικά προσαρμοσμένη στις διαιτητικές απαιτήσεις που καθορίζονται τόσο από την ηλικία όσο και από την ράτσα του κατοικίδιου ζώου.
  Σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές των οποίων οι διατροφικές αξίες είναι ίδιες για διαφορετικά προϊόντα, τα προϊόντα μας προσαρμόζονται ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε κατοικίδιου ζώου.
 
Optima Nova - Super Premium Pet Food

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ VISAN
Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται στην δική της κουζίνα υψηλής τεχνολογίας. Η όλη εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί για την ανάπτυξη προϊόντων που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νωπό κρέας, τα οποία είναι τα πλέον κατάλληλα για ένα κατοικίδιο ζώο, επειδή τα προϊόντα αυτά παρασκευάζονται κατά τρόπο φυσικό.
Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η ανάπτυξη προϊόντων με έως και 50% νωπό κρέας.
Αγοράζει τα δικά της συστατικά και η τροφή μαγειρεύεται στους χυμούς του ίδιου του κρέατος ή στο ζωμό του ίδιου του ψαριού.
Στη συνέχεια αφήνεται να ξεκουραστεί, ώστε μέσα σε κάθε κροκέτα να διατηρείται όλη η θρεπτική αξία.
"ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΥΜΟ ΝΩΠΟΥ ΚΡΕΑΣ Η ΨΑΡΙΩΝ"
Στη συνέχεια, αφήνονται σε ηρεμία για να διατηρηθούν όλες οι θρεπτικές τιμές μέσα σε κάθε κροκέτα.

Optima Nova - Super Premium Pet Food ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΧΥΣΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ
Το μοναδικό σύστημα έγχυσης νωπού κρέατος (F.M.I.S.) μπορεί να ενσωματώσει έως και 40% φρέσκα συστατικά σε μια φόρμουλα.
Αυτό το σύστημα είναι μηχανογραφημένο και ενσωματωμένο στο Κέντρο Επεξεργασίας, διασφαλίζοντας 100% βέλτιστη ανάμιξη. Το μαγείρεμα λαμβάνει χώρα σε δύο φάσεις - προετοιμασία και μαγείρεμα, όπως και ένα καλό σπιτικό, μαγειρευτό φαγητό.
Τα άλλα συστατικά που συνθέτουν την κάθε φόρμουλα και αναμειγνύονται αργά με τα φρέσκα συστατικά, επιλέγονται προσεκτικά και είναι 100% φυσικά.
"ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ Η ΧΡΩΣΤΙΚΑ."

ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ CONCEPT
 • ΟΛΙΣΤΙΚΗ
  Τα διάφορα συστατικά της σειράς Optimanova έχουν επιλεγεί, ελεγχθεί και εγκριθεί προσεκτικά, ώστε να διατηρείται η λειτουργική ισορροπία των εσωτερικών οργάνων.
  Εκτός από το ότι είναι 100% φυσικά, όλα τα συστατικά προετοιμάζονται έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη ισορροπία για τον μεταβολισμό του κατοικίδιου ζώου σας.
  Όλοι αυτοί οι παράγοντες αντικατοπτρίζονται στην ομορφιά του τετράποδου φίλου σας.

 • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΧΥΣΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ
  Το μοναδικό σύστημα έγχυσης νωπού κρέατος (F.M.I.S.) μπορεί να ενσωματώσει έως και 40% φρέσκα συστατικά σε μια φόρμουλα. Αυτό το σύστημα είναι μηχανογραφημένο και ενσωματωμένο στο Κέντρο Επεξεργασίας, διασφαλίζοντας 100% βέλτιστη ανάμιξη.
  Το μαγείρεμα λαμβάνει χώρα σε δύο φάσεις - προετοιμασία και μαγείρεμα, όπως και ένα καλό σπιτικό, μαγειρευτό φαγητό.
  Τα άλλα συστατικά που συνθέτουν την κάθε φόρμουλα και αναμειγνύονται αργά με τα φρέσκα συστατικά, επιλέγονται προσεκτικά και είναι 100% φυσικά.
  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ∆ΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ Η ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ.

 • ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
  Κανένα από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των Optimanova δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, γεγονός που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής τάξης.

 • ΜΟΝΟΠΡΩΤΕΙΝΙΚΟ CONCEPT / ΥΠΟ-ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ
  Πολλά κατοικίδια ζώα υποφέρουν από τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες. Οι τροφές της για κατοικίδια έχουν αναπτυχθεί με στόχο την αποφυγή αυτού του προβλήματος, το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιεί μία μόνο πηγή ζωικής πρωτεΐνης σε κάθε προϊόν.
  Έχει 3 πηγές ζωικών πρωτεϊνών: κοτόπουλο, σολομό και κουνέλι, τα οποία διατίθενται σε διάφορα προϊόντα.
  Η ΑΝΑΜΙΞΗ ∆ΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΖΩΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ ΣΤΟ Ι∆ΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΜΠΟ∆ΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙ∆ΕΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ.
  Όταν η τροφή περιέχει μία μόνο πηγή ζωικής πρωτεΐνης, είναι πιο νόστιμη και ξεχωριστή για τον ουρανίσκο, επιτρέποντας στο κατοικίδιο να αλλάζει γεύσεις.


ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ
Όλα τα προϊόντα στην αγορά έχουν ένα βασικό συστατικό: το άρωμα. Τα αρώματα μπορούν να είναι φυσικά ή συνθετικά.
Συνήθως μια υψηλής ποιότητας τροφή παρασκευάζεται με φυσικά αρώματα, αλλά αυτό το συστατικό αγοράζεται από προμηθευτές όπως οποιοδήποτε άλλο συστατικό που χρησιμοποιείται σε μια συνταγή. Και το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι πολλά προϊόντα στην αγορά έχουν την ίδια γεύση και το ίδιο άρωμα, επειδή διάφοροι παραγωγοί τροφών για κατοικίδια αγοράζουν την ίδια αρωματική ύλη.
Έχουν αφιερώσει χρόνια στην ανάπτυξη των δικών τους 100% φυσικών αρωμάτων, υποβάλλοντας το νωπό κρέας σε υδρόλυση. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα της έχουν μοναδική γεύση και άρωμα και αναγνωρίζονται εύκολα από ένα κατοικίδιο ζώο.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η OPTIMANOVA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ VISAN.

ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ - ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Optima Nova - Super Premium Pet Food
 • Κοτόπουλο
  Είναι ένα εξαιρετικά εύγευστο συστατικό και βασικός παράγοντας πολλών σημαντικών μεταβολικών λειτουργιών μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ο μεταβολισμός του θυρεοειδούς αδένα, τα αντιοξειδωτικά συστήματα άμυνας και η ανοσολογική λειτουργία.

 • Σολωμός
  Ευεργετικός για το κυκλοφορικό σύστημα, αποτρέπει τις καρδιακές παθήσεις. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β3, ή νιασίνη, που βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης.
  Η υψηλή ποσότητα βιταμίνης D στον σολομό σημαίνει ότι η κατανάλωση αυτού του ψαριού συνίσταται για την ενδυνάμωση του δέρματος και των οστών.
  Το έλαιό του είναι πλούσιο σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, DHA και EPA.

 • Κουνέλι
  Συνιστάται για τη διατήρηση της χοληστερόλης και του λίπους σε χαμηλά επίπεδα.
  Περιέχει σημαντικά μεταλλικά στοιχεία, όπως σίδηρο, ψευδάργυρο και μαγνήσιο. Είναι ένα εύπεπτο κρέας και έχει λίγες θερμίδες.

 • Ρύζι
  Ένα συστατικό που είναι εξαιρετικά εύπεπτο και εύκολο να αφομοιωθεί. Πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία: ασβέστιο, φώσφορο και σίδηρο.
  Πλούσιο στις βιταμίνες: νιασίνη, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη και βιταμίνη D, που χαρίζουν υγιές δέρμα, μάτια και τρίχωμα.
  Βοηθά στην πέψη και ρυθμίζει την κίνηση του εντέρου.

 • Πούλπα ζαχαρότευτλων
  Η αναλογία του τόσο στις ζυμώσιμες όσο και στις μη ζυμώσιμες ίνες την καθιστά μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πηγές ινών τόσο για τη δράση της στη διέγερση της εντερικής κίνησης, όσο και για τη ρύθμιση της πεπτικής χλωρίδας, που είναι ευεργετική για τους οργανισμούς (lactobacillus, bifidus κ.λπ.).

 • Ινουλίνη
  Πηγή FOS, η ινουλίνη βοηθά στην βελτίωση της πεπτικής υγείας. ∆ιεγείρει την ανάπτυξη των βακτηριδίων bifidus στο έντερο. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στη σύνθεση των βιταμινών Β.

 • Πατάτα
  Πηγή χαμηλών αλλεργιογόνων υδατανθράκων. ∆ιευκολύνει τη λειτουργία του παγκρέατος κατά την πέψη, βελτιώνει σημαντικά τη γευστικότητα κι έχει υψηλή ενεργειακή αξία.

 • Μαγιά
  Εξαιρετική πηγή βιταμινών Β, που βοηθούν να διατηρείται το δέρμα του ζώου πιο υγιές και το τρίχωμά του πιο λαμπερό. Βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε φολικό οξύ διεγείρει την ανάπτυξη και προάγει την αναπαραγωγή. Είναι καλό για την αποτοξίνωση και την αναγέννηση της εντερικής χλωρίδας.

 • Καλαμπόκι
  Η συμπερίληψη κατάλληλης αναλογίας καλαμποκιού σε ορισμένα από τα προϊόντα της σειράς μας είναι ευεργετική για τις γάτες. Το καλαμπόκι βοηθά στη διατήρηση του δέρματος και του τριχώματος λαμπερού και είναι πλούσιο σε μέταλλα, φολικό οξύ και βιταμίνες, ειδικά σε βιταμίνη C.

 • Λάδι πουλερικών
  Είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας που βελτιώνει τη γευστικότητα. Πλούσιο σε Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα, βοηθά στην παραγωγή ισχυρών μυών, την αποκατάσταση ιστών και την παροχή ενέργειας που βοηθά στη διατήρηση του ανοσοποιητικού συστήματος.

 • Ιχθυέλαιο
  Συνιστάται για σκύλους με δερματικές αλλεργίες και προάγει τη γρήγορη επούλωση σε διάφορες παθήσεις του δέρματος. Πλούσιο σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, καλό για το τρίχωμα, το δέρμα και τις αρθρώσεις. Επίσης βελτιώνει την ανοσία.

 • Εκχύλισμα Γιούκα
  Βοηθά στη δημιουργία ενός προστατευτικού στρώματος στα εντερικά τοιχώματα, προλαμβάνοντας έτσι τυχόν βλάβη στα τοιχώματα. Ρυθμίζει την εντερική ζύμωση, προάγοντας την παραγωγή ωφέλιμων λιπαρών οξέων και αποφεύγοντας την παραγωγή αμμωνίας.