Αμμος υγιεινής γάτας Van Cat από 100% φυσικό μπετονίτη
Αμμος υγιεινής γάτας Van Cat από 100% φυσικό μπετονίτη
Αμμος υγιεινής γάτας Van Cat από 100% φυσικό μπετονίτη

Αμμος υγιεινής γάτας Van Cat

Η άμμος υγιεινής γάτας Van Cat από μπετονίτη, είναι γνωστή για την συγκέντρωση των ακαθαρσιών σε συμπαγή μάζα, είναι 100% από φυσικά προϊόντα και το επίπεδο προστασίας από τις άσχημες οσμές είναι πάνω από 50%.
Η Van Cat παράγει τις ποιοτικά καλύτερες άμμους για γάτες στον κόσμο ως αποτέλεσμα των διαφόρων μιγμάτων που φτιάχνονται με ειδικές φόρμουλες χάριν στην τεχνογνωσία της εταιρίας, από μπεντονίτη που έχει διαφορετικές χαρακτηριστικές ιδιότητες και προέρχεται από διαφορετικά επίπεδα.

Ως αποτέλεσμα, η Van Cat παρέχει την δυνατότητα για ένα πολύ πιο υγιεινό και πολύ πιο άνετο περιβάλλον τόσο για τις γάτες όσο και για τους ιδιοκτήτες τους με την άμμο υγιεινής που παράγει με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας.

Η άμμος υγιεινής Van Cat είναι εξαιρετικά υγιεινή επειδή παράγεται μέσω θερμικής επεξεργασίας και επίσης απομακρύνεται η σκόνη χρησιμοποιώντας σύστημα διπλής κοσκίνισης. Το επίπεδο της σκόνης είναι χαμηλότερο από το 0,5% και είναι πολύ χαμηλότερο από τις άλλες διαθέσιμες άμμους στην αγορά.
 

Προϊόντα

Η Van Cat παράγει άμμο υγιεινής για γάτες με β΄ση το μπετονίτη σε 5 διαφορετικά μεγέθη κόκκων από οργανικά και φυσικά υλικά ακόμη και τα πρόσθετα που χρησιμοποιούνται για τη διαφοροποίηση των προϊόντων.
Φροντίζει να διατηρεί τη φυσικότητα του και να παρέχει στους καταναλωτές διαφορετικές επιλογές αρώματος προσθέτοντας διαφορετικά αρώματα σε κάθε προϊόν.
Επιπλέον, παράγει προϊόντα Clinical Series για τους πιο ευαίσθητους καταναλωτές. Αυτά περιλαμβάνουν ειδικότερα το προϊόν "ενεργού άνθρακα" που έχει κακό επίπεδο ελέγχου οσμής 90% και το "αντιβακτηριακό" προϊόν που έχει επιπλέον βακτήρια που εξαλείφουν τις ιδιότητες των βακτηρίων που υπάρχουν στα κόπρανα των γατών.
 

Μεγέθη κόκκων και χαρακτηριστικά

Ultra Compact 0,60 - 1,60 mm
Τα πόδια των γατών αισθάνονται αυτόν τον τύπο άμμου πιο μαλακά επειδή το μέγεθος των κόκκων τους είναι κοντά στο πάχος της θαλάσσιας άμμου. Το προϊόν Ultra Compact είναι πιο λεπτό και σχηματοποιεί τις ακαθαρσίες καλύτερα σε σύγκριση με άλλα προϊόντα. Η ικανότητα απορρόφησης υγρών είναι πολύ υψηλή. Γι' αυτό παρέχει οικονομία στην κατανάλωση.
Έχει το ιδανικό μέγεθος κόκκων ειδικά για τα γατάκια.
Super Compact 0,60 - 1,80 mm
Συσσωματώνει και απορροφά το υγρό καλά επειδή έχει λεπτό μέγεθος κόκκων. Η συσσώρευση είναι λεπτή και επίπεδη λόγω της ομοιογενούς κατανομής κόκκων.
Είναι ένα πολύ ιδανικό προϊόν για ενήλικες γάτες με ευαίσθητα πόδια.
Compact 0,60 - 2,25 mm
Είναι το μέγεθος της συσσώρευσης που είναι ο μεγαλύτερος πωλητής στην αγορά. Η συσσώρευση είναι στρογγυλή σαν χιονόμπαλα και όχι επίπεδη σε σύγκριση με άλλα προϊόντα. Η ικανότητα απορρόφησης υγρών είναι υψηλή.
Είναι ιδανικό για ενήλικες γάτες.
Coarse Plus 0,6 - 4,0 mm
Η συσσώρευση είναι πιο στρογγυλή και σαν μεγαλύτερη μπάλα χιονιού σε σύγκριση με το χοντρό προϊόν λόγω των συμπαγών κόκκων. Η ικανότητα απορρόφησης υγρών είναι επαρκής και η μεταφορά των κόκκων από τις γάτες δεν είναι τόσο μεγάλη όσο είναι στη χοντρή αλλά λιγότερο.
Αυτό είναι το μέγεθος κόκκων που συνιστάται για τους ιδιοκτήτες γάτας που είναι ευαίσθητοι σε διασκορπισμένους κόκκους.
Coarse 2,0 - 4,0 mm
Αυτό έχει την ασθενέστερη ικανότητα απορρόφησης υγρού και συσσώρευσης σε σύγκριση με άλλα μεγέθη κόκκων. Οι μάζες μπορεί να σπάσουν από την επαφή του ποδιού λόγω της αδυναμίας τους. Είναι πιο δύσκολο για τις γάτες να διασκορπίσουν τα απορρίμματα λόγω του χονδροειδούς μεγέθους κόκκων τους. Επιπλέον, οι κόκκοι δεν κολλάνε στα πόδια, εξαλείφοντας τη μεταφορά και εξασφαλίζοντας επίσης την ιδανική χρήση για τις γάτες με μακριές τρίχες.