Hunter, ποιότητα, άνεση και λειτουργικότητα!
Hunter, ποιότητα, άνεση και λειτουργικότητα!
Hunter, ποιότητα, άνεση και λειτουργικότητα!
Hunter, ποιότητα, άνεση και λειτουργικότητα!

Hunter, ποιότητα, άνεση και λειτουργικότητα!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ο έμπειρος κατασκευαστής σελών για άλογα και ιδιοκτήτης σκύλου Rolf Trautwein συνειδητοποίησε το όνειρό του για αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για σκύλους στην ηλικία των 36 ετών και ίδρυσε την εταιρεία HUNTER το 1980.
Η αρχικά μικρή ποικιλία δερμάτινων αξεσουάρ που κατασκευάστηκαν στη Γερμανία εξελίχθηκε μέσα σε λίγα χρόνια σε ένα επώνυμο και ιδιαίτερα αξιόπιστο προϊόν και το όνομα της εταιρείας HUNTER αυξήθηκε για να γίνει ηγετικό όνομα στη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων.

Με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας για σκύλους και γάτες, καθώς και κομψά αξεσουάρ, η οικογενειακή επιχείρηση γρήγορα κατάφερε να κατακτήσει νέα τμήματα της αγοράς.
Το 2000, η ​​κόρη του ιδρυτή της εταιρείας, Nadine Trautwein, προσχώρησε στον Όμιλο και από το 2007 ηγείται της παγκοσμίως επιτυχημένης εταιρείας με μια ομάδα περίπου 160 αφοσιωμένων εργαζομένων που μοιράζονται το πάθος της εταιρείας για το εμπορικό σήμα και τα ζώα συντροφιάς.

Η Marianne Trautwein, σύζυγος του ιδρυτή της εταιρείας, ηγείται με μεγάλο πάθος στη λειτουργία του HUNTER SHOP στις εγκαταστάσεις της εταιρείας - μια πραγματική εμπειρία αγορών για πελάτες από όλο τον κόσμο.

Στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, η βασική πτυχή είναι πάντα το κίνητρο να φέρνουν την ευχαρίστηση και την άνεση στα ζώα και τους ιδιοκτήτες τους και να παρέχουν την καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα.
 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Το σύνολο της σειράς προϊόντων HUNTER περιλαμβάνει σήμερα περίπου 5.500 αντικείμενα. Τα προϊόντα κυμαίνονται από κολάρα, ιμάντες και λουριά για σκύλους και γάτες από διαφορετικά υλικά έως λειτουργικά και μοντέρνα ρούχα και κρεβάτια για σκύλους καθώς και είδη φροντίδας και υγιεινής, καινοτόμα παιχνίδια και σνακ.

Ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων παράγονται στη Γερμανία, προσφέροντας την ποιότητα «Made in Germany». Στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, η βασική πτυχή είναι πάντα το κίνητρο να φέρνουν την ευχαρίστηση και την άνεση στα ζώα και τους ιδιοκτήτες τους και να παρέχουν την καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα.
Τα σήματα HUNTER & HUNTER SMART απολαμβάνουν αυξανόμενη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Η εκτεταμένη σειρά προϊόντων εξάγεται τώρα πέρα ​​από τα σύνορα της Ευρώπης. Αυτό οδηγεί σε μεγάλη ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον, που η HUNTER αντιμετωπίζει με χαρά σε καθημερινή βάση.

Η αειφορία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την HUNTER σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων της εκτύπωσης των καταλόγων και φυλλαδίων. Ο πλήρης κατάλογος, ο οποίος διαθέτει περίπου 700 σελίδες, έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά με χαρτί από δάση με διαχείριση βιώσιμης ανάπτυξης και από ελεγχόμενες πηγές και είναι επίσης πιστοποιημένο με PEFC.
Επιπλέον, ο κατάλογος, ο οποίος ζυγίζει περίπου 3 κιλά, παράγεται με ουδέτερο άνθρακα, καθώς χάρη στην υποστήριξη του «Project Togo» στη νοτιοδυτική πλευρά της Δημοκρατίας του Τόγκο, οι εκπομπές CO₂ που δημιουργήθηκαν στην εκτύπωση και την παράδοση του έχουν αντισταθμιστεί πλήρως.

Ένα πράγμα είναι βέβαιο για πάνω από 30 χρόνια: όποιος ψάχνει για αποκλειστικά και καινοτόμα προϊόντα για σκύλους, γάτες ή άλογα θα βρει σίγουρα αυτό που ψάχνει στην HUNTER.
Η τελική ποιότητα κατασκευής, οι καινοτόμες αναπτυξιακές ιδέες και η κορυφαία εξυπηρέτηση για ικανοποιημένους πελάτες, είναι αυτό που επεδίωκε και συνεχίζει να επιδιώκει η HUNTER από τότε που ιδρύθηκε το 1980.
 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
"Η υψηλότερη ποιότητα στα αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων."

Το πάθος για υλικά, η εξαιρετική γνώση των προϊόντων και η χαρά στη χειροποίητη τελειότητα είναι η κινητήρια δύναμη και ορίζει την υψηλότερη ζήτηση που έχουν θέσει ως προτεραιότητα στην Hunter. Ως οικογενειακή επιχείρηση, δημιουργούν και θεσπίζουν πρότυπα στον τομέα της μεταποίησης, τα οποία δεν μπορούν να κάνουν άλλοι.

Ο ΣΚΟΠΟΣ
"Η ηγετική θέση στην αγορά"


Σε αυτές τις περιόδους ανώνυμων προϊόντων μαζικής παραγωγής, η ποιότητα δεν σημαίνει πολυτέλεια, αλλά μάλλον την ατομική απαίτηση προσφοράς σε κάτι ιδιαίτερο όταν έχει σημασία. Είναι μια έκφραση αφοσίωσης, πάθους και αυτοπεποίθησης. Γι 'αυτό η ποιότητα είναι ο υψηλότερος στόχος και καθορίζει την προσέγγιση της Hunter. Επιδίωξη για αυτή την απαίτηση χωρίς να κάνει συμβιβασμούς - χωρίς εξαιρέσεις και με λεπτομέρεια.
Ως εργοστάσιο οικογενειακής διαχείρισης, έχει δοθεί έμφαση σε μεθόδους παραγωγής υψηλής ποιότητας - οι πελάτες το παρατηρούν αυτό και σε κάθε προϊόν HUNTER.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ
"Η ποιότητα σε όλα όσα κάνουμε."


Το πάθος για την ποιότητα δεν ισχύει μόνο για τα προϊόντα αλλά να δίνει χαρά στους ανθρώπους και τα ζώα τονίζοντας εμφανώς τον βαθύ δεσμό τους.
Η αντίληψη της ποιότητας καθορίζει επίσης τη διαπροσωπική επικοινωνία. Είναι διαμορφωμένη από την αξιοπιστία, την πίστη, την εταιρική σχέση και την ευθύνη.
Μπορείτε να βασιστείτε σε όσους εργάζονται για την HUNTER και στα προϊόντα που κατασκευάζουν. Πάντα