Το PetKosmos, κατάστημα με είδη κατοικιδίων, online αγορές, petshop

Το PetKosmos

Η αγάπη και η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με τον αξιαγάπητο κόσμο των κατοικιδίων, ήταν ο οδηγός για την δημιουργία του PetKosmos.

To PetKosmos πέραν των οικονομικών, εμπορικών, εξυπηρέτησης πελατών κλπ. στόχων, έχει σαν βασικό και κύριο στόχο του, να γίνει το "στέκι" κάθε φίλου, ιδιοκτήτη αλλά και κάθε άλλου που αγαπά και ενδιαφέρεται για τα κατοικίδια.

Μετά από την πολυετή εμπειρία, σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία αγορών σε ότι περιλαμβάνονται σε τροφές, συμπληρώματα διατροφής εξοπλισμό και ότι άλλο απαραίτητο θα ζητήσει ο "φίλος" σας, πάντα σε εξαιρετικές τιμές.
Η ομάδα μας φροντίζει και παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και με την καλύτερη δυνατή φροντίδα ώστε να φτάσει με ασφάλεια στο σπίτι σας η όποια επιλογή σας.
Προμηθευόμαστε μόνο από σοβαρούς και υπεύθυνους προμηθευτές που έχουν τις ίδιες απόψεις με εμάς για τα κατοικίδια, τον εξοπλισμό τους αλλά και για το περιβάλλον. Το ανθρώπινο δυναμικό του PetKosmos θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αλλά και τις χρήσιμες πληροφορίες για την καλύτερη "συγκατοίκηση" με το φίλο σας.

Στο PetKosmos, θα βρείτε ολοκληρωμένες επιλογές για τα αναλώσιμα, τον εξοπλισμό και την συντήρηση, συνεργαζόμενοι μόνο με προμηθευτές που ο χρόνος έχει αποδείξει την άριστη ποιότητα των προϊόντων τους.
Επιπλέον μέσα από τις σελίδες με διάφορα θέματα και πληροφορίες θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζεται με το κατοικίδιό σας, αλλά και για σωστές επιλογές στις αγορές σας.

Το PetKosmos φιλοδοξεί να γίνει η υπ' αριθμόν ένα επιλογή σας τόσο για τις αγορές σας όσο και για την ενημέρωσή σας.