Τροφές και λιχουδιές FREEZE - DRIED, μέθοδος λυοφιλοποίησης, γάτα, σκύλος

Τροφές και Λιχουδιές FREEZE - DRIED

Όπως οι ωμές τροφές έτσι και οι λιχουδιές freeze dried παρασκευάζονται με τη μέθοδο της λυοφιλοποίησης, χωρίς μαγείρεμα, έτσι τα θρεπτικά στοιχεία, η φυσική νοστιμιά των φρέσκων και ντόπιων συστατικών παραμένουν αναλλοίωτα.

Η διαδικασία της λυοφιλοποίηση έχει ως εξής:
 
  • Αρχίζουμε καταψύχοντας ακαριαία τα φρέσκα συστατικά μας για να "κλειδώσουμε" την νοστιμιά τους και χρησιμοποιώντας χαμηλή θερμοκρασία (-50°C) και θαλάμους πίεσης.
  • Η 18ωρη αυτή διαδικασία μετατρέπει το παγωμένο νερό που βρίσκεται μέσα στα συστατικά κατευθείαν σε ατμό χωρίς μαγείρεμα και χωρίς να χάσουν τα υγρά τους.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ FREEZE DRIED ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ – ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΕΡΟ – ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ – ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ - το οποίο σημαίνει ότι οι τροφές και λιχουδιές ORIJEN FREEZE–DRIED διατηρούν όλη την φυσική νοστιμιά τους για μια συναρπαστική γευστική εμπειρία που ο σκύλος και η γάτα σας θα λατρέψει.
 

ΤΡΟΦΕΣ KAI ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ FREEZE-DRIED

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΦΡΕΣΚΩΝ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΨΑΡΙΩΝ, ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΜΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΩΝ.
Οι τροφές και λιχουδίες ORIJEN freeze-dried χαρακτηρίζονται από 90% και 100% κρέας αντίστοιχα, όπως ελευθέρας βοσκής κοτόπουλα, γαλοπούλες, πάπιες, ορτύκια και αβγά, κόκκινα κρέατα αναθρεμμένα σε ράντσο και ψάρια αλιευμένα από τη φύση όλα μας παραδίδονται φρέσκα ή ωμά και σε αναλογία Ολόκληρου Θηράματος που παρέχουν θρεπτικά στοιχεία στη φυσική τους μορφή, έτσι μειώνεται η ανάγκη για συνθετικά πρόσθετα.

Παρασκευάζονται με τη μέθοδο της λυοφιλοποίησης, δηλαδή καταψύχονται αντί να μαγειρεύονται για να κλειδώσουμε όλη την φυσική τους νοστιμιά.

Οι τροφές ORIJEN freeze-dried προσφέρουν όλα τα οφέλη της ωμής διατροφής για να θρέψουν τον σκύλο σας πλήρως και με φυσικό τρόπο, όπως προόριζε η Μητέρα Φύση.