Τρόποι αποστολής παραγγελιών Petkosmos

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ή κατόπιν συνεννόησης με τον κάθε πελάτη για τον καλύτερο και συντομότερο τρόπο αποστολής.
Οι αποστολές των παραγγελιών μπορούν να εκτελεστούν με τους πιο κάτω τρόπους:

 

Delivery

Παράδοση κατ' οίκονΓια όποιο λόγο και αν θέλετε κάποιο προϊόν στην πόρτα σας, το Pet Kosmos σας παρέχει αυτή την υπηρεσία χωρίς καμία επιβάρυνση, αρκεί η παραγγελία σας να είναι τουλάχιστον 5 € και από τις 11:00 έως τις 18:00.
Με ένα τηλεφώνημα και πάντα στις καλύτερες τιμές και με άψογη εξυπηρέτηση.

Σε δέκα λεπτά και στην αρχή στις περιοχές που καλύπτονται προς το παρόν (σε λίγο όλη η Αθήνα), που μπορείτε να δείτε στο χάρτη ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αν η διεύθυνσή σας είναι στα όρια του delivery, θα έχετε την παραγγελία στην πόρτα σας.

Η υπηρεσία delivery είναι για μικρού και μεσσαίου βάρους και όγκου προϊόντα.

 

Παράδοση κατ' οίκον

Παράδοση κατ' οίκονΓια την Aθήνα - Πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας-Πειραιά και προαστίων (Χάρτης περιοχών)
Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται πριν τις 10.00 από Δευτέρα έως και Σάββατο, οι παραδόσεις μπορούν να εκτελεστούν με μεταφορικά μέσα της εταιρείας (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως με το Pet Kosmos), αυθημερόν και έως τις 22.00 εκτός αν επιθυμείτε άλλη ημέρα.

Αποστολές παραγγελιών δεν εκτελούνται Κυριακές και όλες τις επίσημες αργίες.
Για παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 10.00 η παράδοση εκτελείται την επόμενη μέρα.

 

Courier

Παράδοση με courierΓια την υπόλοιπη Ελλάδα και την αποστολή της παραγγελίας σας ο πλέον συνηθισμένος τρόπος είναι με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier.
Εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας στην έδρα ή σε εξουσιοδοτημένο υποκατάστημα.

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη και ο χρόνος παράδοσής τους είναι σύμφωνος με την πολιτική της εταιρείας, (Ηπειρωτική Ελλάδα εκτός δυσπρόσιτων περιοχών, την επόμενη εργάσιμη ημέρα εφ' όσον η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10:00, για δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας ή κατόπιν συνεννόησης).

Αποστολές παραγγελιών δεν εκτελούνται Κυριακές και όλες τις επίσημες αργίες.
Για παραγγελίες που εξοφλούνται μετά τις 10.00 η παράδοση στην εταιρεία ταχυμεταφοράς εκτελείται την επόμενη ημέρα.

 

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Υπεραστικά ΚΤΕΛ κλπ.)

Παράδοση με μέσα μαζικής μεταφοράς (ΚΤΕΛ κλπ.)Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όπως Υπεραστικά ΚΤΕΛ κατόπιν δικής σας υποδείξεως, όπου η παραλαβή από εσάς μπορεί να γίνει και αυθημερόν εάν υπάρχουν τακτικά δρομολόγια και εφόσον η παραγγελία γίνει σε χρόνο που να μας επιτρέπει την έγκαιρη παράδοση στο αντίστοιχο πρακτορείο που εξυπηρετεί την περιοχή σας.
Θα πρέπει να γνωρίζετε πως η παραλαβή του δέματος πρέπει να γίνει από τον πελάτη, από το πρακτορείο της περιοχής του.

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη εκτός και αν περιλαμβάνεται σε κάποια προσφορά του Pet Kosmos.
Συνήθως για μικρά έως μεσσαίου μεγέθους και βάρους δέματα το κόστος είναι έως 8 € και για τα μεγαλύτερα έως 15 €. Υπάρχουν διαφοροποιήσεις στη χρέωση μεταφοράς ανάλογα την περιοχή και την απόσταση από την Αθήνα, με επικρατέστερα όμως τα προηγούμενα κόστη.

 

Μεταφορική εταιρεία

Παράδοση με εταιρεία μεταφορώνΓια μεγάλα δέματα που δεν μπορούν να μεταφερθούν με κάποιον από τους προηγούμενους τρόπους ή είναι επιθυμία του πελάτη, η μεταφορά γίνεται με ματαφορική εταιρεία που θα μας υποδείξετε ή με εταιρεία μεταφοράς συνεργαζόμενη με το Pet Kosmos.
Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη και είναι ανάλογο της χρέωσης της μεταφορικής εταιρείας.