Grain free τροφή Wellness Core για σκύλους κάθε ηλικίας και φυλής

Wellness Core για σκύλους κάθε ηλικίας και φυλής

Είναι αλήθεια. Η τροφή του κατοικιδίου σας είναι κάτι περισσότερο από ένα μπολ με φαγητό. Είναι το θεμέλιο για μια μακρύτερη και υγιέστερη ζωή, μαζί.
Γι' αυτό στη Wellness δημιουργούμε νόστιμες συνταγές που χρησιμοποιούν απλά, φυσικά συστατικά - χωρίς ενισχυτικά γεύσης ή άλλα πληρωτικά.

Κάντε το καλά. Κάνε το να μετρήσει.
Στη Wellness, δεσμευόμαστε για τη γενική ευεξία του κατοικίδιου ζώου σας, γι'αυτό αναζητούμε με πάθος νέους τρόπους για να φέρουμε την αγάπη, τη χαρά και την απόλαυση στη διατροφή.
Δεν είναι μόνο αυτό που κάνουμε, είναι αυτό που αγαπάμε.
Μετρήστε κάθε γεύμα.
Γνωρίζουμε ότι το υγιές δεν πρέπει να είναι ακατόρθωτο. Γι 'αυτό προσφέρουμε μια απλή, ολιστική προσέγγιση στην τροφή για κατοικίδια που εστιάζει σε πραγματικά συστατικά με πραγματικά οφέλη. Επιλέξτε από μια ποικιλία από τις υπέροχες συνταγές μας που γίνονται μόνο για το κατοικίδιό σας.

Δείτε όλες τις τροφές τηςγια το σκύλο σας

Εξαιρετικές συνταγές
Εξαιρετική διατροφή

Είμαστε περήφανοι που φροντίζουμε το κατοικίδιο ζώο σας.
Οι προσεκτικά παρασκευασμένες συνταγές μας είναι φτιαγμένες για να είναι τόσο νόστιμες όσο είναι υγιείς και γι 'αυτό χρησιμοποιούμε ανώτερα θρεπτικά συστατικά και προβιοτικά για να παρέχουμε τα θεμέλια για την υγεία ολόκληρου του σώματος και υγιεινά, φυσικά συστατικά για να ικανοποιήσουμε κάθε όρεξη.

Κάθε συστατικό στις συνταγές μας επιλέγεται προσεκτικά για τα θρεπτικά του οφέλη, παρέχοντας ό, τι χρειάζονται τα κατοικίδια για μια πιο ευτυχισμένη, υγιέστερη και μακρύτερη ζωή.

Δείτε όλες τις τροφές τηςγια το σκύλο σας

Στη Wellness, η υγεία του κατοικίδιου ζώου σας βρίσκεται στον πυρήνα όλων όσων κάνουμε.
Γι' αυτό έχουμε αναπτύξει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα διασφάλισης ποιότητας, το οποίο εγγυάται ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή και ισορροπημένα.

Η αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε υγιεινή, φυσική τροφή για κατοικίδια που είναι η καλύτερη που μπορεί να είναι.
Τίποτα δεν παραβλέπεται στην αναζήτηση αριστείας. Απαιτούμε από όλους τους προμηθευτές να πληρούν αυστηρές απαιτήσεις και να τηρούν τα υψηλότερα πρότυπα, υπερβαίνοντας ακόμη και τις αυστηρότερες απαιτήσεις από το FDA.
Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε περισσότερο, να κάνουμε καλύτερα και να λάβουμε τόσες προφυλάξεις με την τροφή των κατοικίδιων μας, όπως λαμβάνεται με την τροφή για τον άνθρωπο.
Επειδή στη Wellness, είμαστε παθιασμένοι να παρέχουμε στο κατοικίδιο ζώο σας ασφαλή, ασυμβίβαστη διατροφή.

Δείτε όλες τις τροφές τηςγια το σκύλο σας

Ποιότητα σε κάθε βήμα

Χρησιμοποιούμε άκαμπτες διαδικασίες παραγωγής και άλλα πρωτόκολλα, επιτρέποντάς μας να παράγουμε τρόφιμα με πυκνά θρεπτικά συστατικά που είναι ασφαλή, υγιεινά και νόστιμα.
Καθ'όλη τη διαδικασία παρασκευής, κάθε συστατικό αντιμετωπίζεται προσεκτικά προκειμένου να διατηρηθούν οι βιταμίνες, τα μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια πλήρως ισορροπημένη φόρμουλα που θα θρέψει το σώμα και την ψυχή του κατοικίδιου ζώου σας.

Επειδή στη Wellness, είμαστε παθιασμένοι να παρέχουμε στο κατοικίδιο ζώο σας ασφαλή και ασυμβίβαστη διατροφή.

Δείτε όλες τις τροφές τηςγια το σκύλο σας

Υγιεινά συστατικά για μια ζωή ευεξίας

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα συστατικά που θα προωθήσουν την ευημερία του κατοικίδιου ζώου μας, θα διατηρήσουν την ενέργειά τους και θα τους βοηθήσουμε να λάμψουν με μια αίσθηση συνολικής υγείας.
Τεχνητές γεύσεις, συντηρητικά και άλλες χημικές ουσίες δεν περιλαμβάνονται ποτέ στα τρόφιμα μας.
Αντ 'αυτού, επιλέγουμε έναν μικρό αριθμό αυθεντικών συστατικών που γεμίζουν με τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να ευδοκιμήσει το κατοικίδιο ζώο σας.
Η διαδικασία επιλογής συστατικών μας είναι άκαμπτη, ασυμβίβαστη και λεπτομερής. Πιστεύουμε σε τρόφιμα που είναι ασφαλή.
Πιστεύουμε στα τρόφιμα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Δείτε όλες τις τροφές τηςγια το σκύλο σας

Συνεργαζόμαστε μόνο με τους πιο ευσυνείδητους προμηθευτές

Το πάθος μας είναι να παρέχουμε ασυμβίβαστη διατροφή στα κατοικίδια ζώα που εξαρτώνται από εμάς.
Αυτό σημαίνει ότι επιλέγουμε μόνο τους πιο αξιοσέβαστους και αξιόπιστους προμηθευτές που μπορούν να προσφέρουν ανώτερα συστατικά.
Εξετάζουμε κάθε προμηθευτή και δοκιμάζουμε κάθε συστατικό για να βεβαιωθούμε ότι είναι το καλύτερο που μπορεί να είναι.

Δείτε όλες τις τροφές τηςγια το σκύλο σας

Αξεπέραστα Προγράμματα Ασφάλειας Τροφίμων

Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, εφαρμόζονται αυστηρά πρότυπα και πρακτικές για την προστασία της διατροφικής ακεραιότητας των τροφίμων μας.
Το εργοστάσιο επεξεργασίας μας καθαρίζεται σχολαστικά προκειμένου να ελέγχεται η ανάπτυξη βακτηρίων ή η προσβολή από παράσιτα.
Στο ζήλο μας να σας παρέχουμε μόνο την υψηλότερη ποιότητα τροφής για κατοικίδια, λαμβάνουμε επιπλέον προφυλάξεις για να βεβαιωθούμε ότι τα συστατικά αποθηκεύονται σωστά, παρακολουθούνται οι θερμοκρασίες και ελέγχονται τα προϊόντα.
Πιστεύουμε ότι αυτά τα μέτρα είναι απολύτως απαραίτητα για την παραγωγή των καλύτερων τροφών για κατοικίδια που μπορούν να θρέψουν και να ενεργοποιήσουν το κατοικίδιο ζώο σας απόλυτα.
Οι τροφές μας διαχειρίζονται και προετοιμάζονται προσεκτικά και αναμφίβολα με απόλυτη ασφάλεια.

Δείτε όλες τις τροφές τηςγια το σκύλο σας

Βρείτε τη σωστή τροφή

Η σωστή τροφή πρέπει να είναι θρεπτική και νόστιμη.
Θα πρέπει να κάνει τα κατοικίδια ζώα μας υγιή και επίσης να τα κάνει ευτυχισμένα, ώστε να ευδοκιμούν πραγματικά.
Στη Wellness κατασκευάζουμε φυσικές τροφές για κατοικίδια για σχεδόν 100 χρόνια και η πίστη μας στην ισορροπία καθοδηγεί όλα όσα δημιουργούμε.

Δείτε όλες τις τροφές τηςγια το σκύλο σας

Γιατί να επιλέξω την Core

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ CORE: ΦΥΣΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ!
  • Το φρέσκο κρέας ή το ψάρι είναι το νούμερο 1 συστατικό σε όλες τις ξηρές τροφές για μια νόστιμη γεύση που θα λατρέψουν και οι πιο ιδιότροποι τρώγοντες!
  • Πίσω στη φύση! Αντικαταστήσαμε όλα τα σιτηρά και τα φθηνά προϊόντα πλήρωσης με πιο υψηλής ποιότητας ζωικές πρωτεΐνες, όπως φρέσκια γαλοπούλα ή σολομό, λαχανικά και σούπερ-φρούτα.
    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εύπεπτες συνταγές και καλύτερη διατροφή προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σαρκοφάγου σας.
  • Τα πλήρη και ισορροπημένα γεύματά μας, συμπεριλαμβανομένων των υγρών συνταγών, προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό πρωτεϊνών, υγιών λιπών, βιταμινών και ανόργανων συστατικών για καθημερινή σίτιση.
  • Επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι υποστηρίζει την ευημερία των γατών και των σκύλων, όπως ένα πιο γυαλιστερό τρίχωμα ή βελτιωμένη πεπτική υγεία.
  • Φυσικά υποαλλεργική: ΧΩΡΙΣ δημητριακά, σιτάρι, γλουτένη σίτου, καλαμπόκι, σόγια, γαλακτοκομικά, τεχνητά χρώματα, γεύσεις ή συντηρητικά.

Δείτε όλες τις τροφές τηςγια το σκύλο σας